AfterSchool PREMIUM Sibiu | Program
228
page-template-default,page,page-id-228,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Program

AfterSchool PREMIUM

Educația se îmbină cu jocul, într-o manieră echilibrată și atent supravegheată, dezvoltând un stil de viață sănătos pentru copilul dumneavoastră. Atmosfera caldă, primitoare, îl vor face pe copil să se simtă ca într-o familie ce îi va stimula creativitatea, gândirea și dezvoltarea socială.

Programul este foarte bine structurat astfel încât creșterea copilului să fie una cât mai echilibrată, nu doar pe plan educațional ci și personal. Tocmai de aceea în program se vor regăsi activități precum învățarea unei limbi străine, jocuri de echipă, lecții de muzică sau dans, pauză de masă, oră de teme și de corectare a acestora și multe alte activități interesante.

Programul After School cuprinde două variante, una scurtă, de la 12:00 până la ora 16:00 și una lungă, de la 12:00 până la ora 18:00. Copiii sunt grupați în două grupe. O grupă cuprinde copii din clasele 0-1 și cealaltă copii din clasele 2-4. Pentru cei care aleg varianta lungă de program, în intervalul 16:00-18:00 copii beneficiază de activități opționale la alegere dintr-un pachet inclus în preț. Dacă nu doriți nici una din acele opțiuni, avem o serie de opționale contra cost.

 

PREȚ

12:00 – 16:00    600 lei/lună

12:00 -18:00    650 lei/lună

*masa nu este inclusă în preț.

 

OPȚIONALE INCLUSE ÎN PREȚ:

 • Limba GERMANĂ intensiv (pentru copiii care frecventează școli cu acest profil);
 • Clubul de Lectură – În cadrul clubului de lectură, se va dezvolta dorința de a citi, copii vor face cunoștință mai aprofundat cu literatura și totodată cu lectura.
 • Ateliere de creație include :
  • Atelierul de pictura;
  • Decorațiuni;
  • Colaje mixte.

 

PROGRAM ZILNIC ORIENTATIV:

12:00 – 12:30 În acest interval are loc sosirea copiilor de la școală, la After School.  OPȚIONAL CONTRA COST preluarea copiilor de la școală se poate realiza și de către noi.

12:30 – 13:00 Se servește masa de prânz.

13:00 -14:00 În acest interval copii desfășoară jocuri educative și se recreează.

14:00 – 16:00 Fixarea și aprofundare cunoștințelor dobândite la școală, efectuarea temelor, exerciții suplimentare și corectarea acestora de cadrele didactice din cadrul instituției noastre.

16:00 – 16:30 Servirea unei gustări.

16:3018:00 OPȚIONALE/ Opționale CONTRA COST

 

*Orarul și ordinea desfășurării activităților sunt orientative, ele sunt grupate în funcție de vârsta copilului, preferințele și starea lui.

 

 • Se vor organiza și ieșiri tematice precum vizite la muzee, grădina zoologică, acțiuni și activități în aer liber, ori de câte ori condițiile meteorologice vor fi prielnice.

OPȚIONALE CONTRA COST:

 • Transportul = Preluarea copiilor de la școală cu mijloace proprii, în condiții de maximă securitate și siguranță.
 • Baschet =  (În zilele de marți și joi copii pot face antrenamente de baschet în sala de sport cu antrenorul Cristian Crăciun.
 • Club de matematică = Copii fac ore suplimentare de matematică sub îndrumarea unui profesor.
 • Club de engleză = Copii pot învăța sau face suplimentare engleză, sub îndrumarea unui profesor.
Inscriere!
""
1
Previous
Next