AfterSchool PREMIUM Sibiu | Despre noi
218
page-template-default,page,page-id-218,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Despre noi

AfterSchool PREMIUM

În cadrul unității noastre, atenția este centrată pe preșcolari și școlari. Venim în întâmpinarea părinților cu program încărcat, ce îi obligă la selectarea atentă a unui afterschool care să completeze oferta școlii frecventate.
Cadrele didactice asigură continuitatea proceselor de învățare în conformitate cu nivelurile, stadiile de dezvoltare a școlarilor, nevoile, interesele individuale și diferitele stiluri de învățare ale acestora.

Vă punem la dispoziție: (program Before/After School)
⦁ punem la dispoziţia copilului un prânz şi o gustare pe cât posibil sănătoase și gustoase-mancarea este însoțită zilnic de certificat de conformitate;

⦁ o sală de clasă special amenajată; fiecare copil deține propriul pupitru reglabil și spațiu de depozitare, evitând aglomerarea la o singură masă unde, curiozitatea stranița de activitate a colegului îl poate disturba de la concentrarea asupra propriei teme.

⦁ îi este stimulată încrederea în sine cât şi abilităţile de self-help prin programe adaptate.

⦁ se pune accent pe dezvoltarea abilităţilor sociale şi promovarea respectului pentru diversitatea culturală.

⦁ îi este oferit ajutor la teme şi este îndrumat spre găsirea răspunsurilor cât mai corecte la problemele apărute peste zi, precum şi alte activităţi de învăţare şi dezvoltare.

⦁ are la dispoziţie timp şi spaţiu pentru studiu în linişte.

⦁ este ajutat la dezvoltarea gândirii logice prin diverse activităţi de rezolvare de probleme şi îi este stârnită curiozitatea şi dragostea pentru învăţarea de lucruri noi.

⦁ le sunt puse la dispoziţie activităţi pentru dezvoltarea fizică şi le este canalizată constructiv energia acumulată după o zi de stat în sala de clasă.( activități educative și recreative în aer liber, în funcție de condițiile meteorologice;)

⦁ sunt încurajaţi să participe la activităţi individuale pentru a-şi dezvolte stima de sine prin încercarea şi reuşita de a-şi bate propriul record, cât şi în activităţi sportive de grup pentru a învăţa despre cooperare şi soluţionarea conflictelor.

• matematica distractivă (probleme inteligente);

• la solicitarea parinților, copiii pot dormi la pranz;

• control medical regulat.

•supraveghere video.

Concept pentru temele pentru acasă
„Povestetește-mi, dar voi uita.
Arată-mi și îmi voi duce aminte.
Lasă-mă să fac și voi înțelege.”
(Confucius, filozof chinez, 551 – 479 î.Hr.)
Temele pentru acasă completează cursurile și procesul de învățare al elevilor.
Ele servesc repetării și aplicării cunoștințelor dobândite și demonstrează elevilor,  profesorilor și părinților nivelul individual al cunoștițelor elevului.
Temele promovează independența și organizarea autonomă a procesului de învățare.
Elevii își fac temele pentru acasă independent și cu atenție.