AfterSchool PREMIUM Sibiu | Despre noi
218
page-template-default,page,page-id-218,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Despre noi

AfterSchool PREMIUM

În cadrul unității noastre, atenția este centrată pe preșcolari și școlari. Venim în întâmpinarea părinților cu program încărcat, ce îi obligă la selectarea atentă a unui afterschool care să completeze oferta școlii frecventate.
Cadrele didactice asigură continuitatea proceselor de învățare în conformitate cu nivelurile, stadiile de dezvoltare a școlarilor, nevoile, interesele individuale și diferitele stiluri de învățare ale acestora.

Vă punem la dispoziție: (program Before/After School)
⦁ punem la dispoziţia copilului un prânz şi o gustare pe cât posibil sănătoase și gustoase-mancarea este însoțită zilnic de certificat de conformitate;

⦁ o sală de clasă special amenajată; fiecare copil deține propriul pupitru reglabil și spațiu de depozitare, evitând aglomerarea la o singură masă unde, curiozitatea stranița de activitate a colegului îl poate disturba de la concentrarea asupra propriei teme.

⦁ îi este stimulată încrederea în sine cât şi abilităţile de self-help prin programe adaptate.

⦁ se pune accent pe dezvoltarea abilităţilor sociale şi promovarea respectului pentru diversitatea culturală.

⦁ îi este oferit ajutor la teme şi este îndrumat spre găsirea răspunsurilor cât mai corecte la problemele apărute peste zi, precum şi alte activităţi de învăţare şi dezvoltare.

⦁ are la dispoziţie timp şi spaţiu pentru studiu în linişte.

⦁ este ajutat la dezvoltarea gândirii logice prin diverse activităţi de rezolvare de probleme şi îi este stârnită curiozitatea şi dragostea pentru învăţarea de lucruri noi.

⦁ le sunt puse la dispoziţie activităţi pentru dezvoltarea fizică şi le este canalizată constructiv energia acumulată după o zi de stat în sala de clasă.( activități educative și recreative în aer liber, în funcție de condițiile meteorologice;)

⦁ sunt încurajaţi să participe la activităţi individuale pentru a-şi dezvolte stima de sine prin încercarea şi reuşita de a-şi bate propriul record, cât şi în activităţi sportive de grup pentru a învăţa despre cooperare şi soluţionarea conflictelor.

• matematica distractivă (probleme inteligente);

• la solicitarea parinților, copiii pot dormi la pranz;

• control medical regulat.

•supraveghere video.

Concept pentru temele pentru acasă
„Povestetește-mi, dar voi uita.
Arată-mi și îmi voi duce aminte.
Lasă-mă să fac și voi înțelege.”
(Confucius, filozof chinez, 551 – 479 î.Hr.)
Copilul tău nu este cel mai entuziasmat când vine vorba de temele pentru acasă?
Explică-i cum temele pentru acasă completează cursurile și procesul de învățare al elevilor. Ajută-l să înțeleagă că acestea servesc repetării și aplicării cunoștințelor dobândite și demonstrează elevilor, profesorilor și părinților nivelul individual al cunoștițelor elevului. Demonstrează-i că temele promovează independența și organizarea autonomă a procesului de învățare. Elevii își fac temele pentru acasă independent și cu atenție.
Încurajează-l în procesul său de educare, arătându-i cum și de ce este important pentru el fiecare etapă pe care o parcurge.
La noi, vei întâlni toate aceste principii care valorifică procesul temelor pentru acasă!

Inscriere!
""
1
Previous
Next